KAART SUGGESTIES

WEEKmenu: enkel op de middag
Op voorhand deze menu gereserveerd = snel geserveerd

 

2 gangenmenu / 2 services / 2 courses                                         € 40.00
3 gangenmenu / 3 services / 3 courses                                         € 45.00

 

  

Menu Brasserie (enkel 's avonds)

 

          Keuze van de gerechten nog ter plaatse kiezen
          2 gangenmenu / 2 services / 2 courses                               € 40.00
          3 gangenmenu / 3 services / 3 courses                               € 45.00
Voorgerechten:

Mousse van gerookte forel en tartaar van makreel
OF
Salade van linzen en kalfskop, carpaccio van rundsfilet
OF
Huisgemaakte parmesankroketten

Hoofdgerechten:

Parelhoenfilet 'fine champagne', appeltjes, veenbessen en huisgemaakte kroketjes
OF
Kabeljauwhaasje met risotto en peterselie

Dessert:

Crème brûlée
OF
Peren-lavendeltaart en mascarponé room

 
 

 

Menu klassiek (vanaf 6 personen) enkel mogelijk met reservatie op voorhand

 

2 gangenmenu / 2 services / 2 courses                                         € 44.00 
3 gangenmenu / 3 services / 3 courses                                         € 50.00
 

Voorgerechten:

Mi-cuit van zalm, venkel en peterselie
OF
Carpaccio van rundsfilet met olijventapenade, gekonfijte tomaat en parmesan
OF
Huisgemaakte parmesankroketten 

Hoofdgerechten:

Kabeljauw in korst van pata negra, risotto en groentjes, safraansaus
OF 
Black Angus Rib Eye, Pont Neuf aardappel, seizoensgroenten, béarnaise, peper- of duivelsaus
OF
Risotto en seizoensgroenten, peterseliesaus VEGE

Dessert:

Moelleux met chocolade-ijs
OF
Dame blanche

 

 

Menu klein Bourgogne (vanaf 6 personen) enkel mogelijk met reservatie op voorhand

 

3 gangenmenu / 3 services / 3 courses                                            € 54.00* 
4 gangenmenu /4  services / 4 courses                                            € 68.00

Kortgeschroeide St-Jacobsvruchten en gember*

~~~~~

Zeebaars in korst van pata negra, witloof, spruitjes en crème van herfsttruffel

~~~~~

Reebok gegrild, worteltjes en komijn, dooierzwammen en sinaasappel, saus van veenbessen*

~~~~~

Peren-amandel-lavendel en warme witte chocolademousse*

 

 

Menu La Fleur (vanaf 6 personen) enkel mogelijk met reservatie op voorhand

 

3 gangenmenu / 3 services / 3 courses                                            € 65.00 
4 gangenmenu/  4 services / 4 courses                                            € 85.00*

 

Cocktail van kreeft met mango en asperges

~~~~~

Zeetong in korst van pata negra, wok van asperges en handgepelde garnalen*

~~~~~

Black Angus filet met seizoensgroenten en duivelsaus

~~~~~

Donkere chocolade, frambozen, mandarijn en mascarponé-verveine ijs