traiteur18
traiteur13
Banner1
traiteur8
traiteur9
Banner9
Banner2
traiteur10
traiteur3
traiteur11
traiteur12
traiteur4
Banner11
Banner14
Banner3
Banner12
traiteur19
traiteur20
Banner16
Banner4
Banner8
traiteur16
Banner13
traiteur1
traiteur17
traiteur2
Banner15
Banner6
traiteur14
traiteur15
Banner
traiteur6
Banner7
Banner5
traiteur5

KANT EN KLARE GERECHTEN - BUFFET - DESSERTS

Formules enkel van toepassing bij huur vergaderzaal. 

Koude gerechten klaar op bord:

Aspic van roggevleugel met mimosa van ei

Carpaccio van tomaten met gegrilde octopus en soja

Carpaccio van zalm met piccalilly van venkel

Cocktail van grijze garnalen, avocado en mango

Carpaccio van rundsfilet met olijventapenade en konfijt van tomaat

Salade van gerookte zalm en forel

Salade van geroosterde parelhoen

 

Soep:

Tomatensoep

Pompoensoep

 

Warme gerechten:

Gegrilde zeetong, wokgroenten, cashew en gembersaus

Victoriabaars met risotto, wokgroenten en saus van rozemarijn

Gegrilde zalmfilet met wok van prei en Dijonnaise

Kabeljauwhaasje, seizoensgroentjes en puree

Zeetong gebakken, salade, puree of frietjes

Waterzooi van zeevis

Black Angus rib eye, salade en frietjes, pepersaus

Rundstournedos met pepersaus en frietjes

Kalfsburgers met seizoensgroentjes en frietjes

Vol-au-vent met puree

Kalkoenstoofpotje op grootmoeders wijze, kroketjes

Kalkoengebraad ‘fine champagne’, wildgarnituur en kroketjes

Waterzooi van gegrilde kip

Hertenragout en zijn wildgarnituur, kroketjes*

 

Lunch Buffet

  • Gemarineerde zalm, venkelsalade, waterkers
  • Tomatenroomsoep
  • Kabeljauwhaasje in korst van Pata Negra, ratatouille, strandschelpen
  • Hertenragout of kalfsnavarin met seizoengroentjes en kroketjes

 

Lunch Buffet

  • Cous-coussalade
  • Victoriabaars met knolselder, witloof en saus van rozemarijn
  • Waterzooi van gevogelte
  • Lasagne van geitenkaas

 

Lunch Buffet

  • Pittige paprikasoep met kaascrostini’s
  • Victoriabaars, knolselder, gebrand witloof en saus rozemarijn
  • Varkenswangetjes met Gentse tripel en Tierenteynmosterd
  • Assortiment seizoensgroentjes
  • Lasagne van geitenkaas en gekonfijte tomaten

 

Lunch Buffet 

  • Garnaalcocktail
  • Zeetong gevuld met rivierkreeft en crème van champagne
  • Côte à l’os van Belgisch wit/blauw / salades en assortiment sauzen
  • Verse frietjes

 

Lunch Buffet 

  • Tomatensoep
  • Pasta / scampi / curry
  • Kalkoenstoofpotje / Kroketjes
  • Assortiment salades

 

Lunch Buffet

  • Tomatensoep
  • Quiche van geitenkaas
  • Rijstschotel van kip
  • Hespenrolletjes met witloof
  • Gesmolten zalm met venkelcrème

 

Barbecue

  • In korst van marjolein en parmaham gegrilde victoriabaars
  • Gemarineerde parelhoen met mozzarella en chorizo
  • Op zijn geheel gebraden lamskroon met mosterd en groene kruiden
  • Barbecueworst
  • Côte à l’os
  • Geroosterde ‘Belle de Fontenay’-aardappel met look en kruiden
  • Saladebuffet, brood en aangepaste sauzen

 

Desserts

  • Tiramisú van witte chocolade met frambozen
  • Brownie van donkere chocolade met pistache-ijs
  • Dame blanche
  • Crème brûlée 
  • Flan caramel
  • Tarte tatin met karamel-rozemarijn
  • Donkere chocoladetaart met frambozen
  • Verse fruitsalade 
  • Peren-lavendel-taart en mascarponé
  • Fruitspies

 

 

> BROODJES
> BROODJES met SALADES
> RECEPTIE