KANT EN KLARE GERECHTEN - BUFFET - DESSERTS
Formules enkel van toepassing bij huur vergaderzaal.
Koude gerechten klaar op bord:
Aspic van roggevleugel met mimosa van ei
Carpaccio van tomaten met gegrilde octopus en soja
Carpaccio van zalm met piccalilly van venkel
Cocktail van grijze garnalen, avocado en mango
Carpaccio van rundsfilet met olijventapenade en konfijt van tomaat
Salade van gerookte zalm en forel
Salade van geroosterde parelhoen
Soep:
Tomatensoep
Pompoensoep
Warme gerechten:
Gegrilde zeetong, wokgroenten, cashew en gembersaus
Victoriabaars met risotto, wokgroenten en saus van rozemarijn
Gegrilde zalmfilet met wok van prei en Dijonnaise
Kabeljauwhaasje, seizoensgroentjes en puree
Zeetong gebakken, salade, puree of frietjes
Waterzooi van zeevis
Black Angus rib eye, salade en frietjes, pepersaus
Rundstournedos met pepersaus en frietjes
Kalfsburgers met seizoensgroentjes en frietjes
Vol-au-vent met puree
Kalkoenstoofpotje op grootmoeders wijze, kroketjes
Kalkoengebraad ‘fine champagne’, wildgarnituur en kroketjes
Waterzooi van gegrilde kip
Hertenragout en zijn wildgarnituur, kroketjes*
Lunch Buffet
- Gemarineerde zalm, venkelsalade, waterkers
- Tomatenroomsoep
- Kabeljauwhaasje in korst van Pata Negra, ratatouille, strandschelpen
- Hertenragout of kalfsnavarin met seizoengroentjes en kroketjes
Lunch Buffet
- Cous-coussalade
- Victoriabaars met knolselder, witloof en saus van rozemarijn
- Waterzooi van gevogelte
- Lasagne van geitenkaas
Lunch Buffet
- Pittige paprikasoep met kaascrostini’s
- Victoriabaars, knolselder, gebrand witloof en saus rozemarijn
- Varkenswangetjes met Gentse tripel en Tierenteynmosterd
- Assortiment seizoensgroentjes
- Lasagne van geitenkaas en gekonfijte tomaten
Lunch Buffet
- Garnaalcocktail
- Zeetong gevuld met rivierkreeft en crème van champagne
- Côte à l’os van Belgisch wit/blauw / salades en assortiment sauzen
- Verse frietjes
Lunch Buffet
- Tomatensoep
- Pasta / scampi / curry
- Kalkoenstoofpotje / Kroketjes
- Assortiment salades
Lunch Buffet
- Tomatensoep
- Quiche van geitenkaas
- Rijstschotel van kip
- Hespenrolletjes met witloof
- Gesmolten zalm met venkelcrème
Barbecue
- In korst van marjolein en parmaham gegrilde victoriabaars
- Gemarineerde parelhoen met mozzarella en chorizo
- Op zijn geheel gebraden lamskroon met mosterd en groene kruiden
- Barbecueworst
- Côte à l’os
- Geroosterde ‘Belle de Fontenay’-aardappel met look en kruiden
- Saladebuffet, brood en aangepaste sauzen
Desserts
- Tiramisú van witte chocolade met frambozen
- Brownie van donkere chocolade met pistache-ijs
- Dame blanche
- Crème brûlée
- Flan caramel
- Tarte tatin met karamel-rozemarijn
- Donkere chocoladetaart met frambozen
- Verse fruitsalade
- Peren-lavendel-taart en mascarponé
- Fruitspies