restaurant6
restaurant15
restaurant5
restaurant10
restaurant2
restaurant21
restaurant8
restaurant17
restaurant14
restaurant4
restaurant16
restaurant9
restaurant12
restaurant20
restaurant19
restaurant3
restaurant7
restaurant13
restaurant11

 

 

kaart restaurant    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Lunch (enkel middag)
      
       2 gangenmenu          € 40.00
       3 gangenmenu          € 48.00
 


Menu la Fleur (enkel avond)
       
4 gangenmenu          € 68.00
       5 gangenmenu          € 85.00

 

 

à la carte

Voorgerechten:

 

Gerookte zalm en sesam, Waldorf salade
Saumon fumé au sesam, salade Waldorf
Smoked salmon and sesam, Waldorf salad

€ 16.00


Terrine van ganzenlever met notenbrioche en vijgenchutney
Terrine de foie gras, brioche aux noix, chutney de figues
Terrine of goose liver, brioche with nuts, fig chutney

€ 24.00


Koninklijke zeebrasem, schorseneer, rode biet en piccalilly salade
Dorade royal, salsifier, betterave rouge et salade piccalilly
Royal seebream, salsify, beetroot and piccalilly salad

€ 21.00


Ravioli ossenstaart, rode biet, groene kool en jeneverbes
Raviole queue de boeuf, betterave rouge, chou vert et genevrier
Oxtail raviol, beetroot, green cabbage and juniper

€ 18.00


Carpaccio van rundsfilet met olijventapenade, gekonfijte tomaat en parmezaan
Carpaccio de boeuf, tapenade d'olives, tomates confites et parmesan
Carpaccio of beef, olive tapenade, candied tomato and parmesan

€ 21.00
€ 32.00*


Huisgemaakte garnaalkroketten
Croquettes de crevettes faîtes maison
Homemade shrimps croquettes

€ 21.00

Zwarte pasta met kort geschroeide kreeft in curry en munt, crème van kreeft
Pâtes noirs avec homard mi-cuit, menthe et curry, crème d'homard
Black pasta and short fried lobster with curry and mint, lobster cream

€ 28.00
€ 42.00*


Terrine van ganzenlever, duif uit Anjou, piccalilly en zoet-zuur van druiven
Terrine de foie d'oie, pigeon d'Anjou, piccalilly et aigre-doux de raisins
Terrine of goose liver, pigeon of Anjou, piccalilly and sweet-sour of grapes

€ 34.00

Kort geschroeide St-Jacobsvruchten, knolselder, witloof en wintertruffel
Coquilles St-Jacques poêlées et gingembre
Scallops and ginger

€ 34.00
€ 48.00*

 

Hoofdgerechten / Plats / Main dish
Vis/ Poisson/ Fish

 

Roggevleugel met koningskrab, aardpeer, pompoen en peterselie
Aîle de raie et crab royale, topinambour, potiron et persil
Skate wing and king crab, jerusalem artisjok, pumpkin and parsley

€ 34.00

Kabeljauw in korst van pata negra, witloof en strandschelpen
Cabillaud en croûte de pata negra, chicon et jus palourdes
Cod with crumble of pata negra, Brussels endives and venus shells

€ 32.00

Gebakken of gegrilde zeetong, salade, tartaarsaus
Sole meunière ou sole grillée, salade, sauce tartare
Fried Dover sole or grilled Dover sole, salad

€ 44.00


Zeetong in korst van pata negra, risotto van paddenstoelen en wintertruffel
Filet de sole en croûte de pata negra, risotto de champignons et truffes d'hiver
Dover sole with crumble of pata negra, risotto of wild mushrooms and winter truffles

€ 44.00

Vege

 
Ravioli van bospaddenstoelen, kwarteleitjes en truffeljus
Ravioli de champignons, oeuf de caille et jus de truffes
Ravioli of mushrooms, quail egg and truffle jus

€ 21.00
€ 38.00
Risotto, seizoensgroenten en peterseliesaus
Risotto, légumes de saison et crème au persil
Risotto, season vegetables, parsley cream
€ 28.00

 

Vlees / Viande / Meat

 

Vélouté van Mechelses koekoek, citroentijm en winterse groenten
Vélouté de coucou de Malines, thym citron et légumes d'hivers
Farmchicken veloute of Mechelen, lemon thym and winter vegetables

€ 32.00

Black Angus filet pur, frietjes, seizoensgroenten en duivelssaus       
                     
Filet pur de Black Angus, pommes frites, légumes de saison et sauce diable
Black Angus Fillet, chips, season vegetables and devil sauce

€ 36.00


Black Angus Rib Eye, frietjes, seizoensgroenten en duivelsaus
Filet pur de Black Angus, pommes frites, légumes de saison et sauce diable
Black Angus Fillet, chips, season vegetables and devil sauce

€ 36.00


Gebraiseerde kalfszwezeriken, paddenstoelen, wintertruffel

Ris de veau braisés et champignons de bois, truffes d'hivers
Melted sweetbread and with wild mushrooms, winter truffles

€ 38.00


Lamsnavarin en fijne groenten, gratin aardappelen
Navarin d'agneau et ses légumes
Lamb stew and his vegetables

€ 34.00

 
Op zijn geheel gebraden jonge duif uit Anjou, saus van wintertruffel
Pigeon d'Anjou, rotî entier et sauce à la truffe d'hivers
Pigeon of Anjou and wintertruffle

€ 48.00

 

 

> KAART LUNCH
> kaart NAGERECHTEN